Лист із даними для входу
Лист із даними для входу надсилається автоматично після реєстрації користувача в системі:
-
При Додаванні Користувача вручну, якщо для збереження даних натиснуто кнопку Зберегти і надіслати сповіщення користувачу надсилається сповіщення за шаблоном Користувачі - Реєстрацію завершено.
-
Після Додавання Користувача вручну, якщо після збереження нового профілю Адміністратор підтвердить надсилання листа на сторінці Користувачі:
Зверніть увагу! Після оновлення сторінки інформаційне повідомлення зникне і повторно надіслати лист буде неможливо.

- Після імпорту, якщо в Налаштуваннях шаблонів повідомлень увімкнено шаблон Користувачі - Користувача було додано після імпорту, новому користувачу надсилається відповідне сповіщення з даними для авторизації (логін та пароль).
Якщо після імпорту лист не було відправлено з будь-якої причини, то повторно відправити Користувачеві пароль неможливо, оскільки він шифрується системою.
Винятком є випадок, якщо при імпорті дотримуються умови:
- У користувача реальний (не віртуальний) емейл;
- Користувач жодного разу не заходив у систему;
- Пароль не змінювали
- Пароль у файлі імпорту порожній.
При виконанні цих умов автоматично генерується рандомний пароль. Його можна надіслати через кнопку лист із даними для входу на сторінці Користувачі.

Після того, як Користувач зайшов у систему або йому було змінено пароль, кнопка зникає.